Rectangle 150
Rectangle 4 (6)
Rectangle 151
Rectangle 150
Rectangle 152
Rectangle 4

Përshtypjet

Fustanella is a must-visit destination for anyone who appreciates farm-fresh ingredients and exceptional cuisine. The combination of Mediterranean and Balkan flavors creates a delicious menu that leaves you wanting more.

- Emily Johnson, UK -

I really liked the focus on supporting local farmers. The farm offers a wonderful selection of their produce, which allowed me to take a piece of Fustanella home with me. I am looking to come back when they open the guesthouse .

- Alessandro Rossi, Italy -

Fustanella Farm offers a perfect balance of natural beauty, historical intrigue, and delectable cuisine just 20 minutes from Tirana center. The farm’s proximity to Petrela Castle and other historical sites provided ample opportunities for exploration and immersion in the local history. The restaurant’s farm-to-table concept is masterfully executed, with fresh, seasonal ingredients used to create dishes that celebrate the best of Mediterranean and Balkan flavors.

- Lukas Müller, Germany -

If you visit Tirana, this is truly a hidden gem that should not be missed!

- Eleni Papadopoulos, Greece -

Rreth Nesh

Fustanella është një bujtinë me një restorant organik që funksionon sipas parimit “nga ara drejt në tryezë” dhe një fermë bujqësore. Bujtina jonë është ende në zhvillim e sipër. Po bëjmë gati tre dhoma të mrekullueshme në katin e dytë të bujtinës, ku secila prej tyre do të ketë kapacitetin të mirëpresë dy deri në tre persona.

Restorant & Gatim

Fustanella ofron kuzhinë mesdhetare dhe ballkanase duke ndjekur dhe ri-interpretuar receta tradicionale të gatuara për shekuj me rradhë në vatrat e shtëpive ku vishej dhe ende vishet fustanella. Menuja është stinore dhe e bazuar drejtpërdrejt në prodhimet e parcelave që rrethojnë restorantin dhe bujtinën tonë.

për të mira u takofshim

Është koha për t'u argëtuar dhe për të festuar. Ne në Fustanella Farm mund të organizojmë çdo festë. Nga ditëlindjet, te përvjetorët, fejesat, eventet e kompanisë apo dhe martesat, ne do t'i tejkalojmë pritshmëritë tuaja për cfarëdo feste që do na zgjidhni.

Rectangle 32 (4)
Rectangle 31
Rectangle 33

Galeria

some of our captured moments...

Rectangle 36 (1)
Rectangle 35 (8)
Rectangle 36 (1)

Vendodhja

Mirësetëvini

Petrelë, Tirana, Albania